Mika Kaurismäki Tampere Guitar Festivalin erikoisvieraaksi

Mika Kaurismäki Tampere Guitar Festivalin erikoisvieraaksi

Yamandu CostaBrazilian Afternoon Tampere-talossa lauantaina 10. kesäkuuta.

Tampere Guitar Festival soi Tampereella, Pirkkalassa, Nokialla, Kangasalla, Mäntässä ja Pyhäjärven aalloilla 3.-11. kesäkuuta 2017.

Runsaan konserttikattauksen lisäksi festivaaliin kuuluu luentoja, työpajoja ja katselmuksia, joiden kaikkien lähtökohta on lähestyä kuusikielistä laajasti ja luovasti. Kolmastoista Tampere Guitar Festival esittelee mm. klassista soittoa, jazzia, bluesia, sinfonista orkesterimusiikkia, fingestyle-kitarointia, swingiä, folkia ja flamencoa.
– Tampere Guitar Festival 2017 tarjoilee musiikkia yli rajojen ja haastaa kuulijat rohkeasti antautumaan musiikin kirjon vietäväksi, festivaalin johtaja ja perustaja Tomi Tolvanen tiivistää.

Tapahtuman suurimmat keikat ja myyntinäyttely Tampere Guitar Show järjestetään Tampere-talossa perjantaina 9. ja lauantaina 10. kesäkuuta. Konserttitalon eri tiloissa nautitaan mm. SF Bluesin rockaavasta juurevuudesta ja espanjalaisen Sinfonityn kymmenen sähkökitaran mykistävästä soundista.

Artistitapaaminen brasilialaisen Yamandu Costan kanssa tuo Tampere-taloon myös Mika Kaurismäen ja hänen Brasileirinho-elokuvansa, joka näytetään Maestro-salissa lauantaina 10. kesäkuuta alkuillasta. Leffan lisäksi Costa ja Kaurismäki keskustelevat brasilialaisesta choro-musiikista ja kulttuurista sekä maistelevat brasialaista street foodia festivaalivieraiden kanssa.

sinfonityLuennot, työpajat ja kurssit, jotka ovat keskeinen osa Tampere Guitar Festivalia, laajentavat tapahtumaa entisestään. Muun muassa Otto Tolonen, Janne Malinen, Joonas Widenius, Andrzej Wilkus ja Marc Papillon tuovat tapahtumaan osaamistaan kaikenikäisille osallistujille. Tampere Guitar Festival antaa tilaa kitaransoiton ja musiikin eri tyyleille ja kannustaa iloitsemaan monimuotoisesta musiikista.

Katso tapahtuman koko runsas ohjelma täältä:
www.tgf.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *