SaariHelvetin ohjelma valmis – Tampereen elokuinen hevifestari kiinnitti viisi uutta esiintyjää

SaariHelvetin ohjelma valmis – Tampereen elokuinen hevifestari kiinnitti viisi uutta esiintyjää

Tampereen Viikinsaaressa jyrähtää lauantaina 6. elokuuta 2016 historian toinen SaariHelvetti-festivaali. Tapahtuman ohjelma on nyt valmis. Esiintyjälistalle nousivat yhtyeet Rotten Sound, Convulse, King Satan, Tryer ja Ember Falls.

Grindcore-ryhmä Rotten Sound julkaisee 18. maaliskuuta Abuse to Suffer -albumin ja painuu keväällä pitkälle kiertueelle Eurooppaan kasvattamaan kansainvälistä suosiotaan. Keikka SaariHelvetissä on bändin ainoa kesäveto Tampereella.

Nokialainen, vuonna 1990 perustettu Convulse on tekemässä vahvaa paluuta. Rotten Soundin kanssa samana päivänä Cycle of Revenge -pitkäsoiton ulos päästävä trio näyttää nuoremmille death metal -yhtyeille, kuinka vanhan koulun kuolometalli raikaa.

Kotimainen konemetallitulokas King Satan soittaa ensimmäisen keikkansa ikinä SaariHelvetissä. Industrialia, äärimetallia, hardrockia ja EBM-paukutusta yhdistävä nelikko on jo herättänyt ansaittua huomiota ensimmäisillä biisi- ja videojulkaisuillaan. Tamperelaisbändi lupaa olla myös lavalla tuore ja tulinen: King Satan tarjoaa ison shown SaariHelvetin jalostuneelle yleisölle!

Tryer tuo SaariHelvettiin annoksen hardcorea ja punkrockia. Todella tiukan ja ilkeän live-bändin maineessa oleva tamperelaisorkesteri lupaa maistattaa tulevan levynsä biisejä kesän ainoalla keikalla kotikaupungissaan.

Tamperelainen Ember Falls teki tammikuussa maailmanlaajuisen levytyssopimuksen Spinefarm/Universalin kanssa. Tuleva metallisuuruus sotkee musiikissaan elektronisia elementtejä ja rockin suoruutta. Esiintyminen SaariHelvetissä jää historiaan: keikka kotikaupungin kuumimmalla festarilla ennen debyyttilevyä on kuriositeetti, jonka myöhemmät Ember Falls -fanit tahtoisivat kokea.

SaariHelvetin aiemmin julkaistut esiintyjät ovat Turmion Kätilöt, ruotsalainen Shining sekä Medeia, Deathchain, Bloodred Hourglass ja Vorna. Elokuussa 2016 Tampereen Viikinsaaressa paukuttaa 11 bändiä asianaan silkka asia!

SaariHelvetti la 6.8.2016
Tampere, Viikinsaari 

Koko ohjelma:

Turmion Kätilöt Shining (SWE) Rotten Sound Medeia Deathchain Convulse
Tryer Bloodred Hourglass King Satan Ember Falls Vorna

Liput (Tiketti & Liveto): 35 e + toimituskulut
– lippuun sisältyy laivamatkat Laukontori-Viikinsaari-Laukontori

VIP to Hell -liput (Tiketti): 76,66 e sis. toimituskulut
Vain 90 nopeimmalle! Lippuun sisältyy:
– Oma laiva lähtee Laukontorilta ja tekee pienen risteilyn
– laivalla kuohuviinitarjoilu
– Viikinsaaressa oma VIP-paviljonki ja sen terassi, joka on vain VIP-lippulaisten käytettävissä ensimmäisen kolmen tunnin ajan
– Paviljongissa buffet-ruokailu, sis. lasi viiniä & ”metalli-menu”
– koko SaariHelvetti-ohjelma

Ennen varsinaista SaariHelvettiä on tarjolla kolme Helvetti goes Risteily -tapahtumaa Tampereen Pyhäjärvellä M/S Tammerkoskella.

pe 6.5.2016 Brymir, Frosttide (12 e + toim. kulut, Liveto)
pe 3.6.2016 Carnalation, Skein (10 e + toim. kulut, Liveto)
pe 1.7.2016 Pantera Tribute (15e + toim. kulut, Liveto)

http://saarihelvetti.fi
www.facebook.com/saarihelvetti
www.facebook.com/events/1473568792969351

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *