Tammerfestiin The Sounds!

Tammerfestiin The Sounds!

Tuorein kansainvälinen kiinnitys Tammerfesteille on The Sounds (SWE), kotimaisista Yö, Ismo Alanko, Juha Tapio ja Klamydia. Lisäksi Tammerfest Extra avaa festivaalin Ratinanniemessä ke 20.7. Lavalle nousevat Robin, Kasmir, Mikael Gabriel ja tubettajat. 

Suomen kuumin kaupunkifestivaali Tammerfest järjestetään tänä vuonna keskiviikosta lauantaihin 20.-23.7.2016. Ratinanniemen festivaalipuiston lavalla nähdään megaluokan artisteja ja huippuviihdettä.

Jo julkistettujen tähtien kuten Cheek, Kaija Koo, Apulanta, SANNI, Viikate, JVG, Anna Abreu, Vesala, Elastinen, Antti Tuisku, Popeda lisäksi Tammerfestin ohjelma täydentyy nyt Yöllä, Ismo Alangolla, Juha Tapiolla ja Klamydialla.

Kansainvälisistä nimistä Tampereelle saapuvat jättimenestykseen yltänyt syntikkapopduo The Hurts (UK) ja yksi Ruotsin kehutuimmista liveakteista, karismaattisen laulajan Maja Ivarssonin johtama retrorokkaileva The Sounds (SWE). Yhtyeen ”Living in America” -biisi nousi suureksi hitiksi myös Suomessa.

Keskiviikkona 20.7. festivaalin avaavan Tammerfest Extran esiintyjinä ovat huhtikuussa Super Deluxe -duettolevyn julkaiseva Robin, Vadelmavene-hitillä breikannut Kasmir ja juuri uusimmanHelium-sinkun julkaissut Mikael Gabriel. Lisäksi Extrassa ovat paikalla huipputubettajat Mansikka, ZoneVD, Hermanni ja Mariieveronica. Tubettajat lupaavat laittaa itsensä täysillä likoon ja luvassa on muun muassa avoimia kysymyksiä, haasteita, kohtalonpyörä sekä tietenkin Meet & Greet. ”Tu bailaan tubejengin kaa!”, toivottavat Tubettajat.

ESIINTYJÄT:
KE 20.7. Robin, Kasmir, Mikael Gabriel ja TuBailut
TO 21.7. SANNI, Viikate, Kaija Koo, Apulanta, Cheek,
PE 22.7. JVG, Ismo Alanko, Anna Abreu, Yö, Juha Tapio, Hurts (UK)
LA 23.7. Vesala, Klamydia, Chisu, Elastinen, Antti Tuisku, The Sounds (SWE), Popeda

LIPUT:
Lipunmyynti Extraan alkaa ke 23.3. klo 10.00.
Liput: peruslippu alkaen 37,50 eur ja perhelippu alkaen 118,00 eur sis. palvelumaksut.
Ratinanniemen muiden päivien lipunmyynti on jo käynnissä.
Liput myy Tiketti ja Lippupiste.

www.tammerfest.fi
www.facebook.com/tammerfest
www.instagram.com/tammerfest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *