Timo Kotipelto ja Pekka Heino – An Evening of Rock Classics -konsertti-illat keväällä

Timo Kotipelto ja Pekka Heino – An Evening of Rock Classics -konsertti-illat keväällä

An Evening of Rock Classics - Timo Kotipelto, Pekka HeinoStratovariuksen laulajana tunnettu Timo Kotipelto ja Brother Firetriben solisti Pekka Heino nähdään yhteisellä kiertueella helmi-maaliskuussa. An Evening of Rock Classics -konsertti-illat koostuvat molempien edustamien yhtyeiden materiaalista, mutta myös tunnetuista lainabiiseistä. Hardrock-iltojen säestyksestä vastaavat Kotipellon kanssa satoja duo-keikkoja ympäri maailmaa tehnyt kitaristi Jani Liimatainen sekä virtuoosimainen harmonikan soittaja Netta Skog.

”Hyvillä mielin ja innostuneesti lähdetään näitä tekemään. Pekan kanssa on lavaa jaettu aiemminkin muun muassa Rock & Roll Sensationin tiimoilta. Netta puolestaan on vieraillut minun ja Janin duokeikalla. Kaikki ovat siis entuudestaan tuttuja tyyppejä. Tästä tulee hauskaa!”, Kotipelto kommentoi Saksasta, jossa Stratovarius kiertää parhaillaan.

Yhtä odottavin mielin on myös kiertueen toinen solisti Heino: ”Ollaan muutamaan otteeseen tosiaan esiinnytty Timon kanssa kimpassa ja homma toiminut aina kaikilla oletetuilla tasoilla, on ja off stage!”.

Konsertti-illoissa solistit esiintyvät vuoroillaan. Lopussa heidät nähdään lavalla myös yhtä aikaa. ”Odotan täysiveristä hauskanpitoa laatumusasta tinkimättä, tulee todella hauska rundi”, Heino kuittaa.

”Odotettavissa on täyslaidallinen tunnettuja hardrock-hittejä, joten luvassa on takuulla tuhti rokki-ilta salonkikelpoisissa olosuhteissa. Saa laulaa mukana!”, vinkkaa kiertueen toinen tuottaja Minni Kumpuvuori.

Konsertit alkavat klo 19.00. Ovet avautuvat tuntia ennen. Konserttien kesto on noin 2 tuntia sisältäen väliajan.

An Evening of Rock Classics:
01.02 Oulu, Madetojan sali (Ticketmaster)
02.02 Kuopio, Musiikkikeskus (Lippupiste)
15.02 Imatra, Karelia-Sali (Ticketmaster)
16.02 Kuusankoski, Kuusaasali (Ticketmaster)
21.02 Helsinki, Savoy-teatteri (Lippupiste)
22.02 Jyväskylä, Paviljonki (Ticketmaster)
23.02 Kajaani, Kaukametsän Sali (Lippupiste)
08.03 Ylivieska, Akustiikka (Lipputoimisto)
09.03 Tampere, Tampere-talo (Lippupiste)
15.03 Hämeenlinna, Verkatehdas (Ticketmaster)

Liput: alkaen 29eur + toimituskulut
Lipunmyynti: www.ticketmaster.fi, www.lippu.fi, www.lipputoimisto.fi

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Teemu Syrjälä Jenna Erikan haastattelussa

Teemu Syrjälä Jenna Erikan haastattelussa

Jenna Erika -sarjan ensimmäisessäa osassa haastattelussa ”Elinvoimainen mies- kirjan” kirjoittaja ja hyvinvointivalmentaja Teemu Syrjälä.
Teemun opiskelun ja tutkimuksen pääpainona on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Hän auttaa kokoamaan kehon, mielen ja seksuaalisuuden kokonaisuuden; lempeästi ja suvaitsevasti.
Teemu kertoo kirjansa synnystä sekä miehisyydestä; kuinka ymmärtää miestä paremmin tai kuinka mies voisi löytää oman elinvoimaisen itsensä takaisin.

Jenna Erikan voit katsoa Tampereen Kaupunkitelevision Wave 100 -kanavalta, kanavapaikka 951 Elisan kaapeliverkossa Tampereella ja kaupunkiseudulla.

Haastattelun voi katsoa myös YouTubesta:

osa 1 https://www.youtube.com/watch?v=rzl5M9-oblw&t=16s
osa 2 https://www.youtube.com/watch?v=vpG6TTm1I2g

Lisätietoja:
Teemu Syrjälältä.
www.teemusyrjälä.com
teemusyrjälä@hotmail.com
0407349547

Jenna Erika
www.jennaerika.fi
@pilatesfitbyjenna

Ruotsi-ottelu Tampereella 31.8.-1.9.2018

Ruotsi-ottelu Tampereella 31.8.-1.9.2018

Ruotsi-ottelu RatinaLegendaarinen Ruotsi-ottelu yhdistää meidät suomalaiset taistelemaan rakasta vihollistamme Ruotsia vastaan, jossa meillä on valttikorttinamme suomalainen sisu.

Vuonna 1925 ensimmäisen kerran järjestetty legendaarinen yleisurheilun Ruotsi-ottelu kilpaillaan Suomessa 31.8.-1.9.2018 ja jo toistamiseen peräkkäin Tampereen Ratinan stadionilla. Suurimpana uudistuksena kilpailu viedään läpi nyt perjantai- ja lauantai-iltoina aiemman lauantai-sunnuntaipäivien sijaan.

Ruotsi-ottelun kaksinkamppailut, yleisön kiihkeä kannustus ja yhteishenki luovat puitteet tapahtumalle, joka etsii vertaistaan!

Puistokonsertit: Ohjelma viikoilla 33–34

Puistokonsertit: Ohjelma viikoilla 33–34

Aika: 13.8.2018 – 20.8.2018
Paikka:
Tampere
Pääsymaksu: Vapaa pääsy
Järjestäjä: Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut

Puistokonserttien ohjelma ajalle 13.8.–20.8. Kesän puistokonserttisarja päättyy 20.8. Laikunlavalla Kuorojen jäähyväisillä kesälle.

Diana Drathen Comfort Company -yhtye.

Ma 13.8.
18:30 Tampereen Työväenyhdistyksen Naiskuoro Miskantti | Laikunlava
Konsertin jälkeen Sulasolin Kesän muistolle -yhteislaulut klo 19–20. Laulattaja Tuomo Nisula, säestys Tauno Honkala.

Ti 14.8.
18:00 Diana Drathen Comfort Company. 19:00 Laitamo, 20:00 Madame T & Siniset Veljet | Laikunlava

Ke 15.8.
17:00 Petsamon sekakuoro | Tallipiha

Ke 15.8.
18:00 Billie Joelina | Haiharan taidekeskus

Ke 15.8.
18:00 Joviac, 19:00 Dirty Thieves, 20:00 Crimson Day | Laikunlava

To 16.8.
18:00 La Murga + Loco_motive | Laikunlava

Pe 17.8.
13:30 Ahjola Big Band | Kaukaharjun Seniorikeskus

La 18.8.
17:00 Tanssiorkesteri Yön Lyhdyt | Nekalan siirtolapuutarha

Ma 20.8.
KUOROJEN JÄÄHYVÄISET KESÄLLE: 18:00 Viihdekuoro Sauriat, 18:45 Dominutz, 19:30 Rock-kuoro iScream | Laikunlava

Kaikkiin tapahtumiin vapaa pääsy.

Popedan uran isoin keikka koittaa Tampereen Ratinan stadionilla tulevana lauantaina 4.8.

Popedan uran isoin keikka koittaa Tampereen Ratinan stadionilla tulevana lauantaina 4.8.

Popeda 40 vuottaPopedan uran mittavin konsertti ja koko 40-vuotisjuhlan huipennus, Tampereen Ratinan stadionin konsertti koittaa tulevana lauantaina 4.8. Luvassa on yli kaksituntinen hittikavalkadi, jossa puitteita ja biisejä ei ole säästelty. Konsertti tulee bändin omin sanoin olemaan täynnä rokkia, joka on rajatonta riemua. Paikalle on saapumassa 30 000 Popeda-fania.

”Kyseessä on Popedan uran eli oman elämäntyöni kohokohta”, toteaa Pate Mustajärvi. Popedan keulakuva on viime päivät valmistautunut historialliseen hetkeen. ”On tullut lenkkeiltyä enemmän kuin normikeikkaan valmistautuessa. Mielikuvaharjoituksiakin on tullut tehtyä, miltä se 30 000 hengen eteen nouseminen mahtaakaan tuntua”.

Popedaa lämmittelevät tamperelaiset, Negativesta suursuosioon noussut ja nykyisin soolouraa tekevä Jonne Aaron sekä muusikko ja monialataiteilija Maria Mattila yhdessä Mara Balls -yhtyeensä kera.

”Popeda on kenties kovemmassa kunnossa kuin koskaan, joten odotan hauskaa, viihdyttävää ja miksei myös vähän nostalgista iltaa”, Mustajärvi miettii vain paria päivää ennen h-hetkeä.

VIP-alueella Ratinanniemen festivaalipuistossa meno ja tarjoilut alkavat jo tuntia ennen stadionin porttien avautumista klo 15.00. VIP-vieraille on tarjolla konserttimenu ja erikoisohjelmaa, kun Popedan kitaristina ja biisintekijänä tunnettu Costello Hautamäki hyppää VIP-lavalle ja viihdyttää vieraita tutuilla kappaleilla, jotka ovat saaneet jazz- ja hip hop -mausteen. Costellon lisäksi VIP:issä koetaan lähitaikuutta.

Ratinan stadionille kannattaa saapua ajoissa ja varata sisääntuloon runsaasti aikaa. Mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty, portilta voi ostaa vielä lippuja. VIP-alue myytiin loppuun jo keväällä. Aluekartta ja tärkeät konsertti-infot löytyvät osoitteesta www.nelonenmedialive.fi/popedaratinassa
Järjestäjä toivoo jokaisen konserttivieraan tutustuvan infoihin etukäteen.

Konsertin alustava aikataulu:
klo 16.00 portit
klo 17.45 Mara Balls
klo 19.00 Jonne Aaron
klo 20.30 Popeda
klo 23.00 Konsertti päättyy

VIP-alueen aikataulu:
klo 15.00 portit
klo 16.00 Costello Jazz-Bar
klo 17.15 Costello Jazz-Bar
klo 18.30 Costello Jazz-Bar

Liput: Kenttä- ja katsomoliput alkaen 52,50e

Lipunmyynti: www.tiketti.fi ja www.lippu.fi

Ikäraja: S, erilliset anniskelualueet. VIP K-18.

www.nelonenmedialive.fi/popedaratinassa
www.popeda.com
https://www.facebook.com/popedaofficial/

Tapsan Tahdit alkaa torstaina

Tapsan Tahdit alkaa torstaina

  • 32. kertaa järjestettävä tapahtuma kokoaa kevyen musiikin ystävät Nokian sydämeen Pirkkalaistorille 2.-4.8.
  • Maksuttomassa avajaistapahtumassa to 2.8. klo 18 julkistetaan tämän vuoden Iskelmä-Finlandia -palkinnonsaaja, voittaja myös esiintyy myöhemmin seremonian aikana
  • Avajaisseremoniassa myönnetään Nokian mitali ansiokkaasta toiminnasta Nokian hyväksi

Järjestyksessään 32. kertaa vietettävä Tapsan Tahdit kokoaa Nokian sydämeen Pirkkalaistorille kevyen musiikin ystävät nauttimaan kotimaisten viihdeartistien konserteista. Tänä vuonna lavalla nähdään Jenni Vartiainen, Vicky Rosti, Juha Tapio sekä Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani.

Maksuttomissa päivätapahtumissa esiintyvät paikalliset tekijät. Tarjolla on Waskivaarien ja Nokian Harmonikkakerhon orkesterin sekä Nokian Työväen mieskuoron ja Nota Benen esitykset, tangokuningatar Johanna Debreczenin & Amorion konsertti sekä Jokeri Pokeri Box taikashow.

Alue laajeni viime vuonna Tahtiteltan edustan torille Torilavalle. Lavalla on tänäkin vuonna tapahtumapäivinä luvassa maksutonta torisoittoa, joka vie yleisön Tahdit-tunnelmaan.

Tapsan Tahdit alkaa torstaina 2.8. klo 18.00 juhlallisesti avajaisseremonialla, jossa julkistetaan 17. Iskelmä-Finlandia -palkinnonsaaja. Kyseessä on tunnustus kevyen musiikin eteen tehdystä työstä, joka on arvoltaan 10 000 euroa ja sen myöntää vuosittain Nokian kaupunki. Voittaja myös esiintyy myöhemmin avajaisseremoniassa. Ehdokasasettelu ei ole julkinen vaan voittajan päättää raati, jonka puheenjohtaja toimii sanoittaja-muusikko Turkka Mali.

Avajaisten yhteydessä luovutetaan myös Nokian mitali. Nokian kaupunginhallitus myöntää mitalin tunnustuksena ansiokkaasta toiminnasta Nokian hyväksi. Mitalilla on palkittu vuodesta 1967 alkaen yhteensä 58 eri tahoa, joiden joukossa on muun muassa yhteiskunnallisia vaikuttajia, kulttuurin ja taiteen ammattilaisia, yrityksiä ja yhteisöjä.

Tapahtuman ennakkolipunmyynti Pirkkalaistorin iltakonsertteihin on käynnissä Ticketmasterissa.
Liput alkaen 28,00 euroa / kappale.

www.tapsantahdit.fi
www.facebook.com/tapsantahdit

#tapsantahdit

Tammerfest teki pääareenallaan kaikkien aikojen yleisöennätyksen – Ratinanniemessä juhli 29 500 festivaalivierasta

Tammerfest teki pääareenallaan kaikkien aikojen yleisöennätyksen – Ratinanniemessä juhli 29 500 festivaalivierasta

Tampereen Ratinanniemessä, Keskustorilla ja klubeilla vietetty 24. Tammerfest teki pääareenallaan yleisöennätyksen. Ratinanniemessä vieraili kolmena päivänä torstaista lauantaihin yhteensä 29 500 festivaalivierasta. Ensimmäistä kertaa festivaalin historiassa olivat kaksi päivää, perjantai ja lauantai, jo ennakkoon loppuunmyytyjä. Kaikkiaan Tammerfestissä juhli yleisöä 80 000.

”Yleisömäärä ylitti kaikki odotuksemme. Olemme todella otettuja, että kotimainen musiikki ja hyvin tuotetut tapahtumat kiinnostavat yleisöä”, kommentoi tapahtuman promoottori Timo Isomäki.

Isomäki pitää Tammerfestin suosion kasvun tekijöinä tapahtuman hyvää saavutettavuutta, ohjelman monipuolisuutta sekä tunnettua ja luotettua brändiä.

Seuraavan vuoden tapahtuman suunnittelu on jo aloitettu. ”Festivaali luottaa tulevaisuudessakin kotimaisiin kärkinimiin. Lisäksi se panostaa totuttuun tapaan alueen viihtyvyyteen sekä monipuoliseen ja laadukkaaseen ruoka- ja juomavalikoimaan. Erityistä huomiota kiinnitämme jatkossakin palvelun laatuun ja sujuvuuteen. Pyrimme myös vastaamaan VIP:n kasvavaan kysyntään”, kommentoi tapahtuman tuotantopäällikkö Sarianna Matikainen.

Ratinanniemessä esiintyi tänä vuonna toistakymmentä Suomen suosituinta artistia muun muassa Haloo Helsinki!, Juha Tapio, Kaija Koo, Apulanta sekä paluukiertueensa Tammerfesteille päättänyt Tiktak. Juuri esiintymisensä päätti viimeistä kertaa Tampereella nähty ysäripopduo Nylon Beat. Lavalle nousevat vielä tänään lauantaina tanskalainen progerock-yhtye Mew sekä uraansa lopetteleva Cheek.

Keskustorin maksuton ohjelma kiinnosti jälleen yleisöä. Illat ja yöt vietettiin suosituilla klubikeikoilla, joissa nähtiin niin musiikkitaivaan kuin stand upin tähtiä.

25. juhlavuoden Tammerfest vietetään Tampereella 18.-20.7.2019. Lipunmyynti alkaa Tiketissä maanantaina 23.7. klo 9.00. Myyntiin tulevat Ratinanniemen kolmen päivän liput.

www.tammerfest.fi/
www.facebook.com/Tammerfest/
@Tammerfest

South Park kävijäennätykseen

South Park kävijäennätykseen

South Park Tampere 2018, kuvaaja: Timo Isoaho
Kuva: Timo Isoaho

Vahvana välivuoden jälkeen Tampereen Eteläpuistoon palannut raskaan rokin ja metallin festivaali South Park ylsi kävijäennätykseen. Yhteensä kahden päivän aikana tapahtumassa vieraili yleisöä 13 000. Festivaalin kansainvälisiä vetonauloja olivat kanadalainen Thor ja perjantai-illan päättänyt ruotsalainen Ghost sekä lauantaina esiintyneet ruotsalainen Mustasch, Saksan heviveteraani Accept ja festivaalin sinetöivä niin ikään saksalainen Helloween. Kotimaisista genren tekijöistä paikalla nähtiin muun muassa Stam1na, Michael Monroe, Amorphis ja Mokoma.

”On mahtavaa huomata, miten sankoin joukoin ja iloisin mielin yleisö on ottanut South Parkin paluun vastaan. Tästä on hienoa lähteä rakentamaan ensi vuoden ohjelmistoa”, kommentoi promoottori Timo Isomäki Nelonen Media Liveltä.

Tapahtuman VIP-liput myytiin loppuun jo ennakosta. Aluekehityksen ansiosta Eteläpuiston ranta-alue oli nyt laajemmin asiakaskäytössä. Festivaalin yleisö sai nauttia tapahtumahistorian monipuolisimmasta ruoka- ja juomatarjonnasta idyllisissä rantamaisemissa.

Isomäki nostaa tämän vuoden South Park -festivaalin kohokohdaksi perjantain pääesiintyjän Ghostin: ”Oli työvoitto saada meille yhtye, joka on huikeassa kiidossa kohti stadionluokkaa. Esitys oli mieletön ja koko yleisö silmin nähden haltioitunut”. Tapahtuma sujui rauhallisesti ilman suurempia järjestyshäiriöitä. Promoottori haluaakin kiittää hienosti juhlinutta yleisöä upeasta kesäfestivaalikauden avauksesta.

South Park jälleen kesäkuussa 2019.

www.southparktampere.fi
www.facebook.com/southparktampere
@southparktre