Voice Of Finlandissa kilpailee Wavelta tuttu kasvo!

Voice Of Finlandissa kilpailee Wavelta tuttu kasvo!

Nyt peukut pystyyn! Waven #munkoskari-sarjan aina aurinkoinen juontajatar Iida Repo on mukana The Voice Of Finlandin -kilpailun toisessa vaiheessa. Tavoitimme Iidan Voice Of Finland-jakson ensinäytön kynnyksellä ja hän kertoi tunnelmistaan ja haaveistaan musiikin saralla.

– Tunnelmat on korkealla ja olen saanut suunnattoman paljon tukea ja tsemppiä esiintymiseen liittyen. Tänään lienee kisastudion paikka! On ihana saada positiivista palautetta esiintymisestä ja se taas kannustaa musiikin saralla ihan joka päiväisessä tekemisessä, kiitos kaikille!, kertoo Iida haastattelun aluksi. On sanomatta selvää, että jännitys tulevasta on varmastikin sanoinkuvailematon.
Miten päädyit lähtemään mukaan kilpailuun?

– Lähdin mukaan The Voice Of Finlandiin koska näin mainoksen televisioissa enkä pelännyt tarttua haasteeseen. Ajattelin että ohjelman tuomat mahdolliset valmennukset, verkostot ja elämykset ovat ehdottomasti koelauluprosessin ja yrittämisen arvoisia. The Voice Of Finland on arvostettu musiikkialan ohjelma jossa kilpailijoita todella opastetaan ja autetaan omilla urillaan, se on osasyy miksi hain mukaan tähän nimenomaiseen koitokseen.

Millaisia unelmia sinulla on musiikin saralta?
– Musiikin saralla haluan vain esiintyä ja tehdä musiikkia. Musiikki on aina ollut tärkeä osa elämääni ja esiintyminen osa luonnettani. Keikkailuun ja biisien tekemiseen olen erityisesti panostanut tämän syksyn ja työ jatkuu. Sydämen paloa on kuunneltava ja tehtävä työtä unelmien eteen. Suurin unelma lienee oma levy, mutta hyvistä kappaileista se kasaantuu ja niitä löytyy. Toivottavasti kesälle saadaan jo julkaisua aikaiseksi, kannattaa olla kuulolla!Jos ei aiemmin Waven väkeä jännittänyt, niin nyt jännittää. Unelmista on pidettävä kiinni, ja niiden eteen on tosiaan tehtävä työtä, mutta ei siitä onnenpotkustakaan haittaakaan ole. Onnea matkaan Iida!

Muistathan, että #munkoskari-jaksot on nähtävissä osoitteessa: http://wave100.fi/mun-koskari/

Tässä viimeisin jakso:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *